Algemeen

Leerlingen vliegen buiten

Buitenlesdag

Algemeen, 28/04/2017: Gisteren werden de Vlaamse scholen verzocht om in de voormiddag de leerlingen uit de klas te gooien, wel met goede bedoelingen.

Buiten leren en spelen komt het welzijn en de leerprestaties van de kinderen ten goede. In de KTA Handelsschool van Aalst was actrice Veerle Malschaerts te gast. Deze actrice die verleden zondag in Geraardsbergen nog vlot de verschillende activiteiten van de Dag van de Mattentaart aan elkaar praatte, gaf er les in bewegingsleer en acteren. Samen met de directie van de school en de leerlingen volgde minister van Omgeving Joke Schauvliege de activiteiten die georganiseerd werden door het Departement Omgeving van de Vlaamse overheid. Niet minder dan 161 Vlaamse scholen zagen het nut in van dergelijke lessen en organiseerden een zeer beweeglijk lesuur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s