Algemeen

Kiwanis Land van Rhode haalde heel wat kledij op

DDL oosterzele ophalen kleren kiwanis 4Oosterzele, 27/04/2017:  Kiwanis Land van Rhode organiseerde zaterdag een grote kledij-inzameling in Oosterzele, Merelbeke, Melle, Sint-Lievens-Houtem, Zwalm en Gavere. 

DDL oosterzele ophalen kleren kiwanis 1

Een grote groep van vrijwilligers stond zaterdag paraat aan het verzamelpunt aan de Ginsbergbronnen in Moortsele klaar voor de ‘BLUE zaterdag’. Met verschillende kleine camionettes reden ze rond in de gemeenten om de blauwe zak op te halen van oude/afgedankte kledij of lederwaren. De opbrengst gaat integraal naar goede doelen in de streek, zo schonk men onlangs  een cheque € 5000  aan Stichting Pelicano, die helpt kinderen die in kansarmoede opgroeien. (Foto’s en tekst DDL)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s