Algemeen

60 (!) jaar getrouwd in Oosterzele

12121

Oosterzele – Balegem 26/04/17: Op 24 april 2017 vierden Germain Steurbaut en zijn echtgenote Julia De Wettinck hun diamanten bruiloft. Burgemeester Johan Van Durme en schepen Christ Meuleman kwamen het echtpaar feliciteren en boden hen namens het gemeentebestuur een geschenk aan. In de oorkonde die aan het diamanten paar werd  overhandigd  staat te lezen : 3 Ter gelegenheid van hun diamanten bruiloft, uit achting voor hun 60 jaar voorbeeldig huwelijksleven en met oprechte wens dat zij, zijde aan zijde, nog vele jaren zouden mogen doorbrengen in geluk en vrede. Op de foto het diamanten paar met hun kinderen. (HDK  – Foto’s L.A.M.P)

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s