Algemeen

Het raadsel van de verdwenen Zone 30-borden in Brakel

small_2985223-d630332b8dec8eec66dde83d7b77c7ed

Brakel, 24/04/2017: De voorbije maanden verdwenen zowat alle Zone 30-borden uit de woonwijken in Brakel. In de Sint-Pieterswijk, de Edgard Tinelstraat, Hovendaal, Noordhoek en Suttermeers werden alle Zone 30 borden vervangen door “Graag traag”-borden.  Fietsersbond Brakel legde dit voor aan het gemeentebestuur en kreeg als antwoord dat er een ambtelijk onderzoek zal worden ingesteld. Waarom de borden sowieso verwijderd werden, is ons een raadsel. Bovendien zijn na drie maanden de borden nog steeds niet teruggeplaatst. Dit betekent dat deze Zones 30 wettelijk niet meer in orde zijn. (BB)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s