Algemeen

Technologie staat niet stil: Camera filmt rondom 360°

Ricoh - Theta 360-degree camera

Algemeen, 22/04/2017: In Las Vegas lanceerde Ricoh een nieuwe versie van de Theta. Ricoh is ook gekend van de hoogwaardige Pentax reflexcamera’s. Twee lenzen van de Theta nemen elk een beeld op van 180° in super groothoek en voegen dit samen tot een rondom beeld van 360°. De opname verloopt aan 30 beelden per seconde in 4K of Super High Definition opnames. Er is voorzien in live streaming van de beelden en vier microfoons nemen alle waarneembare geluiden op rond de camera. Prijs onbekend maar de lancering is voorzien in de loop van het jaar.
(FSD)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s