Algemeen

Velzeke, solidariteit van burgers in de Welzijnsstraat en de Ooststraat

solidariteit mensen samenleving

Velzeke, 18/04/2017, ingezonden bericht, auteur gekend. Naar aanleiding van het dramatische ongeval van 11 april jl op de provinciebaan te Velzeke, waarbij een jonge man uiteindelijk het leven liet, namen buren het initiatief om een collecte te organiseren. Hiermee steunden ze het gezin, om de uitvaartkosten te milderen. Via deze weg hopen ze iedereen die een bijdrage heeft geleverd te kunnen bedanken. 

De schrijver verwoordt het als volgt: “Een kind verliezen aan ziekte of in het verkeer is voor een gezin de allerzwaarste tegenslag en dit verdriet wilden wij een beetje lenigen met een klein schouderklopje.

De inzender wenst anoniem te blijven, is door de redactie gekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s