Algemeen

WK Sint-Goriks is kampioen met de eerste ploeg èn de beloften

2017 st goriks kampioen.jpg

Sint-Goriks-Oudenhove, 17/04/2017: Feest in ‘Sente Gurens’ want de ploeg van ’t dorp is kampioen in vierde provinciale C. Tot op het veld, boven op de heuveltop, stonden de supporters feest te vieren want de kantine was te klein. Deze ploeg stond dit seizoen 221 dagen op de eerste plaats. Ze houden Herzele-Ressegem achter zich met 4 punten voorsprong. Aaigem en Okegem volgen op ruime afstand. Niet alleen de eerste ploeg, maar ook de beloftenploeg werd kampioen.

Topscorer in de eerste ploeg is Steve De Vlaminck maar ook Van Wijmeersch, Dupont en Coppens scoorden dit seizoen bij de vleet. Bij de beloften was de topscorer Davy Goessens. Kampioen worden is natuurlijk teamwerk en dat maakt de club duidelijk met een dubbel resultaat.

De redactie van De Beiaard wenst de klasbakken van WK Sint-Goriks succes met hun promotie.

Noteer ook deze datum: Sente Gurens Cup, op 20 mei 2017

(foto: ingezonden)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s