Algemeen

Speerwerper Timothy Herman bereidt seizoen voor

10917075_10153599500489768_6901364618159794379_n
Oudenaarde, 17/04/2017: Speerwerper Timothy Herman is momenteel in volle voorbereiding voor het nieuwe seizoen 2017. De veelvoudige kampioen van België begint eind april met de competitie. Zijn hoofddoelen zijn het Vlaams kampioenschap in Heusden Zolder en het Belgisch kampioenschap in het Koning Boudewijnstadion. 

y7Timothy heeft en moeilijke periode achter de rug , de pijn na zijn schouderoperatie komt soms terug en het valt te hopen dat Timothy pijnvrij kan gooien in 2017. Kine Ronny Notebaert uit Ruien doet zijn uiterste best.
Timothy kan niet leven van zijn sport en werkt nu in de nacht bij Pedeo in Oudenaarde. De combinatie trainen en werken gaat goed. Alleen heeft hij zijn trainingsschema door elkaar moeten gooien omdat hij niet meer in de revalidatie – en nieuwe krachtzaal in de topsporthal in Gent binnen mag trainen.  
n,,,
De laatste weken heeft Timothy toch goede trainingen kunnen afwerken, hij dankt langs deze weg het stadsbestuur van Oudenaarde omdat hij alle faciliteiten krijgt om in het stadion in Oudenaarde te trainen.
Timothy zal ook eind 2017 terug in Oudenaarde komen wonen en zal na 2 jaar sportman van Zingem nu terug Oudenaarde promoten.
Hierbij een training filmpje van Timothy : https://youtu.be/YVOm05HQYJw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s