Algemeen

De boshyacinten bloeien in Galmaarden en Geraardsbergen

foto Karkoolbos boshyacinten

Algemeen, 1704/2017: Er is in de pers heel wat te doen geweest rond de boshyacinten in het Hallerbos. Om deze blauwe kleurenpracht te aanschouwen moet je niet zo ver gaan. Ook in eigen streek kun je dit prachtig stukje natuur bewonderen. In het Karkoolbos een zijtak van het Raspaillebos staan deze planten volop in bloei. 

Het Raspaillebos ligt op de grens van Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant en strekt zich uit over Geraardsbergen en Galmaarden. Wie vanuit  Atembeke-Geraardsbergen de Bosberg oprijdt richting Galmaarden, vindt het Karkoolbos aan zijn rechterkant en het Raspaillebos aan de linkerkant van de weg. Blijf op de begane paden om deze bloemenpracht niet te vertrappelen.

(FDS)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s