Algemeen

Roemeense dieven op heterdaad betrapt in Ronse

17903423_411223279256349_5620410963322836658_n

Ronse, 15/04/2017: Het parket laat weten dat er in de Beekstraat in de nacht van donderdag op vrijdag drie mannen werden betrapt terwijl ze een voertuig aan het laden waren met stukken metaal die eerder die nacht werden gestolen. In de wagen, die inmiddels zwaar geladen was, werd een grote hoeveelheid metalen platen aangetroffen. Dankzij een tip van een getuige kon achterhaald worden dat deze stukken afkomstig zijn van de diefstal met inklimming eerder die nacht gepleegd in een bedrijfsgebouw in Ronse.

De verdachten, drie mannen waarvan er twee 23 jaar zijn en één 26 jaar is, en die allen de Roemeense nationaliteit hebben, werden door de lokale politie van Ronse gearresteerd en op verzoek van het parket voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Oudenaarde die hen alle drie onder aanhoudingsmandaat plaatste.

De drie verdachten zijn geen onbekenden voor het gerecht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s